Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Hacka för #MeToo

3 februari 2018 08:00
Spotify Office
#MeToo-rörelsen har satt en hel värld i gungning. I februari arrangeras ett #MeToo Hack i Göteborg med 100 deltagare och ett mål: att ta över stafettpinnen från dem som brutit tystnaden och hitta digitala lösningar som kan motverka sexuella övergrepp och trakasserier.
Foto: Stina Gränfors Photography

Den 3:e februari samlas runt 100 frivilliga programmerare, designers och andra professioner såsom jurister, socionomer, psykologer och genusvetare för att åstadkomma relevanta digitala produkter i svallvågorna efter MeToo-rörelsen. 

Vem kan delta? Alla med en önskan att göra skillnad inom området. Teamen ska utveckla digitala produktioner men även du som inte är programmerare kan delta. #MeToo hack är begränsat till 15-20 team. Vilka som är mer i teamet är helt upp till dig - det kan vara copywriters, jurister, designer, socionomer eller programmerare. 

Den 16 January anordnas ett pre-hack forum som förberedelse inför #MeeToo hack med syftet att bolla idéer samt träffa experterna som kommer följa grupperna genom hela processen. 

Läs mer på www.metoohack.se

 

Arrangeras av MeToo Hack.