Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Kom och presentera exjobbsidéer för studenter inom interaktionsdesign

1 november 2017 10:00 till 12:30
Vi har ett presentationstillfälle onsdagen den 1:e november för studenterna om vad ett exjobb innebär och då har ni även möjligheten att presentera projektidéer under 5-10 minuter om ni vill. Vi lägger gärna upp information från er om exjobbsförslag på våra interna kurssidor också, så om ni inte kan vara med den 2:e kan ni ändå nå ut till våra studenter om ni vill.

Lite kort om våra exjobb och våra studenter: ett exjobbsprojekt hos oss görs under 20 arbetsveckor på helfart och nästan alla görs två och två. Arbetet behöver inte ske i Göteborg, vi har ofta exjobbare som gör sina projekt i andra städer eller andra länder (många av våra studenter kommer från andra länder vilket kan vara intressant för mer internationellt fokuserade exjobb). De allra flesta av våra studenter brukar börja i januari och avsluta sina arbeten innan sommaren men undantag finns så har ni idéer som passar att man börjar andra tider kan det vara värt att föreslå dom också. 

En presentation från er kan vara max 10 minuter (med frågor) där ni också kan visa en powerpoint/keynote-presentation eller liknande. Presentation och material att lägga upp på våra sidor bör vara på engelska eftersom vår utbildning är på engelska.

Ni får gärna höra av er med förslag eller frågor om vad som passar och praktiska detaljer. Jag kommer uppdatera alla som vill presentera om schema och plats vid senare tillfälle. 

Anmälan via mail

 

Arrangeras av Mastersprogrammet Interaction Design & Technology.