Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

VR-glasögon

På Visual Arena finns de mest avancerade varianterna Pico G2 och Oculus Go, Oculus Rift och HTC Vive.

8 st Pico

pico_0.png

Pico G2 är ett allt-i-ett-headset för VR-upplevelser. Det är lätt och bekvämt. Tack vare ett unikt samarbete med Pico Interactive kan vi erbjuda 8 st headset. Med vårt system Framtidens Biograf kan publiken tillsammans uppleva samma immersiva upplevelser samtidigt. Det är många företag som väljer immersiv kommunikation för att träna anställda eller nå potentiella kunder. Vi är stolta över att vara de första att erbjuda möjligheten att visa 360 graders-filmer i en VR-biograf! 

10 st Oculus Go

oculus_go.jpeg

Oculus Go är ett allt-i-ett-headset för VR. Eftersom det är ett helt fristående VR kan du gå vart som helst utan att behöva ansluta en telefon eller dator. Oculus-plattformen erbjuder en stor mångfald av upplevelser. Genom att erbjuda flera olika headsets har du som besöker oss tillgång att testa de olika upplevelser i de olika plattformarna. Är du en XR-skapare kan du testa din app, spel eller film på de olika hårdvarulösningar som vi har. 

2 st HTC Vive

htc-vive_0.jpgHar två sensorer, vilka registrerar minsta rörelse av ditt headset och de två medföljande handkontrollerna. Denna precision tillsammans med högre upplösning och bildfrekvens gör en VR-upplevelse som man inte sett innan.

2 st Oculus Rift

61ahfxnba0l._sx679_.jpgHar ett liknande headset med ungefär samma display, upplösning och frekvens. Stora skillnaden är tekniken för spårning. Oculus använder sig av en kamerateknik, vilket gör att arean för användandet är mindre. 

Bokning

För att boka vår VR-utrustning måste bokningen ha en koppling till visualisering på något sätt, såsom utveckling av, arbete med eller lära mer om visualisering.

Har du frågor om vår teknik kontakta:

  • Peter Andersson

    Teknikansvarig

    peter [dot] andersson [at] lindholmen [dot] se +46 (0)721 61 21 77