Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Architectural Visualization Day

Architectural Visualization Day är en årlig mötesplats för arkitekturvisualiserare, 3D-grafiker och andra som är intresserade av visuell realism, konstnärligt skapande och visualiseringsteknik. Tillsammans bidrar vi till innovationer, nya partnerskap och stärker kunskapen om visualisering!


 

Inspiration och kunskapsutbyte

Architectural Visualization Day är en möjlighet och ett forum för kunskapsutbyte och inspiration inom arkitekturvisualisering. Arrangemanget visar exempel på hur arkitektur kan visualiseras för att underlätta allt från beslutsprocesser till planering. Under en heldag möts visualiserare, 3D-artister, programvaruutvecklare, studenter och andra intressenter på Visual Arena på Lindholmen Science Park. 

Samarbete för framgång

Det var för fem år sedan som en grupp visualiserare från olika arkitektbyråer i Göteborg tyckte att staden behövde en mötesplats för arkitekturvisualisering. Idag är AVD en av Visual Arenas största evenemang med deltagare från hela världen. Biljetterna såldes slut på en vecka. 

"AVD i Göteborg håller hög internationell standard. Samtidigt har seminariet en trevlig och intim stämning. Det är en stor fördel både när det gäller att skapa samtal och nya möten."

Architectural Visualization Days arrangeras av Visual Arena i samarbete med visualiserimgsaktörer. 

Kommentarer från våra gäster:
"AVD är en enormt bra erfarenhet. Mötesplatsen har utmärkt storlek och mängden information är exakt rätt för en dag. Precis som förra året var det en fin upplevelse.”   - Besökare, 2015

”Jag hoppas kunna förmedla att vi går igenom samma saker inom vår bransch. Oavsett om man har ett enmansföretag eller är en del av ett stort etablerat företag har vi likadana utmaningar.”  - Besökare, 2017.

”Jag är väldigt intresserad av arkitekturvisualisering och har betalat min resa själv. I Japan är det inte många som jobbar inom det här området och jag hoppas kunna lära mig mycket som jag kan förmedla till andra när jag kommer hem.”   - Besökare 2017.

Mer om AVD 2019

Mer om AVD 2018

Mer om AVD 2017

Mer om AVD 2016

Mer om AVD 2015