Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Bygg en superenkel spelkontroll

8 september 2014 18:00 till 9 september 2014 20:00
Collaboratory, Polstjärnegatan 14, Göteborg
Är du nyfiken på att skapa egna spel och styra datorer med egna kontroller? Kom och lär, pröva och skapa spelkontroller och styr teknik med saker du själv skapat! Inga förkunskaper krävs. Syftet är att lära, experimentera och utforska vad du kan göra med datorer, spel och vardagliga föremål.

Mer info

Digitalverkstan

Har du alltid velat bygga en synth? Undrar du hur 3d-printing fungerar? Vill du programmera ett bilspel på en eftermiddag?

Digitalverkstan är för dig som vill ägna dig åt digitalt skapande. Delta i workshops, träffa andra kreativa människor eller förverkliga dina idéer. Digitalverkstan är ett projekt med målet att engagera människor i åldrarna 18-30 i digitalt skapande, innovation, och entreprenörskap.

Genom olika typer av aktiviteter och workshops vill projektets initiativtagare erbjuda en möjlighet för ungdomar och unga vuxna att förverkliga sina idéer och/eller lära sig om ny teknologi. Gratis

Digitalverkstan är ett projekt initierat av Chalmers Tekniska Högskola, Göteborgs Universitet, Lundby stadsdelsförvaltning, Visual Arena Lindholmen och Interactive Institute Swedish ICT.

Läs mer: http://www.digitalverkstan.com