Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Frukostseminarium: Visuell kommunikation

5 december 2013 08:00 till 10:00
Folkuniversitetets Art College, Första Långgatan 16 B, Göteborg
Folkuniversitetet bjuder dig som arbetar inom Göteborgs Stad på en inspirerande morgon. Christel Copp föreläser om ”Visuell kommunikation”.
Frukostseminarium – för dig som arbetar inom Göteborgs Stad

Bildskapare har i alla tider anat hur vårt seende fungerar, och idag kan vi genom modern hjärnforskning bekräfta att de har haft rätt. Men vi talar sällan om kopplingen mellan vårt seende och den visuella upplevelsen. Under detta föredrag gör vi en resa genom hur ögat och hjärnan fungerar. Vi ser hur ljus, kontraster, färg och form påverkar oss, och vad de spelar för roll som byggstenar i visuell kommunikation och presentationsteknik.

Christel Copp, har magisterexamen vid Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg. Hon arbetar sedan tjugofem år som bildkonstnär och grafisk designer. Hon har lång erfarenhet av att undervisa i visuell kommunikation vid universitet och högskolor. Christel är en mycket inspirerande och uppskattad föreläsare inom kultur- och näringsliv. 

TID: Torsdag den 5e december 2013 08.00-10.00.

PLATS: Folkuniversitetets Art College, Första Långgatan 16 B, Göteborg.

PROGRAM: Frukost serveras från kl. 08.00. Föreläsning om ”Visuell kommunikation” kl.08.30–09.15, med Christel Copp. Kl.9.15–10.00 kan Du träffa två av våra datalärare, Petter Johansson och Johan Svensson, samt våra utbildningsledare. Vi svarar gärna på Dina frågor om kursutbudet inom IT-utbildningar, dess innehåll och upplägg, visar undervisningslokalerna och berättar mer om vad som ingår i avtalet med Folkuniversitetet.

ANMÄLAN: E-post till nicklas.hagberg@folkuniversitetet.se senast tisdagen den 3e december. Seminariet är kostnadsfritt. Sprid gärna informationen vidare till Dina kollegor!