Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

FULLSATT: Sven Martin, Special Effects Supervisor Game of Thrones

27 januari 2014 11:30 till 13:00
Visual Arena, Lindholmspiren 3-5, Lindholmen Science Park
Den 27 januari bjuder Lindholmen Science Park och Göteborg International Film Festival in till en träff för intresserade inom branschen. Vi har nöjet att presentera Sven Martin, Special Effects Supervisor för Game of Thrones. Detta är ett exklusivt erbjudande där ditt företag får möjlighet att erhålla tre kostnadsfria biljetter. Bjud dina anställda eller ta med kunder. Först till kvarn gäller.

När: Måndag 27 januari kl. 11.30-13.00. Lunch serveras från 11.30. Seminariet startar kl 12.00.

Var: Visual Arena, Lindholmspiren 3, Göteborg

Anmälan: Senast 22 januari. Maila anmalan@lindholmen.se där du anger namn och företag på de tre personer (max) som kommer från ert företag. Vid förhinder är det viktigt att ni kontaktar oss snarast. SEMINARIET ÄR FULLSATT.

Sven Martin och Game of Thrones 
HBO-serien Game of Thrones har blivit en kultserie som fascinerar publik världen över. Realistisk fantasy, storslagna landskap, äventyrliga slott och drakar.

Bakom effekterna står animationsstudion Pixomondo, som 2012 vann en Emmy för bästa visuella effekter för just Game of Thrones. Sven Martin är Visual Effects Supervisor för serien.

Under seminariet kommer Sven Martin att berätta och visa hur den fantastiska äventyrsvärlden blev till. Presentationen kommer att ge en bild av den kreativa processen för att få drakarna till liv. Publiken kommer också att få se digitala arméer, fartyg och slotten i Westeros. Just nu producerar Pixomondo den fjärde säsongen som har premiär i vår. Seminariet kommer att hållas på engelska.

Välkommen!