Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Gang Wei, CEVT, till Lindholmen Connected

22 oktober 2014 12:00 till 13:00
Open Arena Lindholmen, Plan 2, Lindholmspiren 3, Lindholmen Science Park
Den 22 oktober är det fjärde träffen för Lindholmen Connected. Nätverket är en unik möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med företag inom Transport, ICT och Media på Lindholmen Science Park. Vi bjuder in företagsledare, kreatörer, projektledare, entreprenörer, fordonsspecialister m fl. Välkommen till Lindholmens affärsnätverk som lockar 200 personer.

Keynote speaker: Gang Wei, CEVT
CEVT:s Deputy CEO Gang Wei inledningstalar på Lindholmen Connected den 22 oktober där han berättar om CEVT och möjligheterna med att finnas på Lindholmen Science Park.

China-Euro Vehicle Technology (CEVT) är ett gemensamt forsknings- och utvecklingscenter för framtidens bilar inom C-segmentet. Centret etablerades för att tillgodose behoven hos både Geely Auto och Volvo Personvagnar samt för att stärka konkurrenskraften genom utveckling av fordonsarkitektur och teknik i världsklass. CEVT, beläget i Lindholmen, Göteborg, har på endast ett år vuxit till över 400 anställda. 

Tid: Onsdag den 22 oktober kl 12.00-13.00.
Plats: Open Arena Lindholmen, Lindholmspiren 3-5. 
Anmälan: Senast den 20 oktober. Kostnadsfritt.

Anmäl dig här ->

Vad säger besökarna om Lindholmen Connected? Se filmen!


Möten som stimulerar affärer

Träffarna sker i den kreativa mötesplatsen Open Arena. Varje gång inleder en spännande key note speaker och tre företag får samtidigt vara värdar. Därefter blir det nätverksmingel, lunchmacka och värdföretagen får möjlighet att presentera sig.

Lindholmen Connected är en återkommande nätverksträff fem gånger per år och första tillfället skedde i mars 2014. Genom regelbundna nätverksträffar kan vi tillsammans skapa nya affärsmöjligheter, utbyta erfarenheter och idéer. Företagen på Lindholmen får samtidigt chans att utöka sitt nätverk och marknadsföra sig mot andra aktörer.

Nätverka och interagera - Lindholmen Connected på LinkedIn ->