Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Introduktion till att skapa 3D-spel

15 september 2014 18:00 till 21:00
Visual Arena Lindholmen, Lindholmspiren 3, Göteborg
Idag är det lättare än någonsin att göra spel och upplevelser i 3D-världar! Ett av de absolut mest populära verktygen för att göra detta heter Unity, och nu kan du lära dig grunderna i en kostnadsfri Workshop. En av Göteborgs mest kända indiespelutvecklare hjälper dig med både det tekniska och det konstnärliga. Inga förkunskaper krävs!

Läs mer

Digitalverkstan

Har du alltid velat bygga en synth? Undrar du hur 3d-printing fungerar? Vill du programmera ett bilspel på en eftermiddag?

Digitalverkstan är för dig som vill ägna dig åt digitalt skapande. Delta i workshops, träffa andra kreativa människor eller förverkliga dina idéer. Digitalverkstan är ett projekt med målet att engagera människor i åldrarna 18-30 i digitalt skapande, innovation, och entreprenörskap.

Genom olika typer av aktiviteter och workshops vill projektets initiativtagare erbjuda en möjlighet för ungdomar och unga vuxna att förverkliga sina idéer och/eller lära sig om ny teknologi. Gratis

Digitalverkstan är ett projekt initierat av Chalmers Tekniska Högskola, Göteborgs Universitet, Lundby stadsdelsförvaltning, Visual Arena Lindholmen och Interactive Institute Swedish ICT.

Läs mer: http://www.digitalverkstan.com