Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Klusterträff hos Dataton i Mjärdevi Science Park

22 oktober 2014 17:00 till 21:45
Dataton, Mjärdevi Science Park, Linköping
Har du någon gång undrat vilka som står bakom de visuella lösningar som används på event så som OS-invigningar och världsutställningar? Att svaret skulle vara ett 40 år gammalt teknikföretag med bas i Linköping är det få som anar. Följ med Norrköping Science Park på en helkväll till Dataton och få inblick i deras verksamhet och begreppet ”emotional technology”.
Foto: @TDC Sydney uppvisning Australian navy

Den 22 oktober går det att besöka Dataton i Mjärdevi Science Park, ett företag som trots sin långa meritlista är relativt okänt utanför sin bransch. Dataton inriktar sig på visuella tekniklösningar vars syfte är att berika upplevelser i det offentliga rummet. Företagets mest framgångsrika produkt; presentationssystemet WATCHOUT, har använts vid events så som OS-invigningen i Peking, världens största LED-vägg i Singapore men också för att styra nyårsshowen som projiceras på Linköpings slott. Listan med framgångshistorier kan göras lång.

I WATCHOUT skapas, styrs och spelas shower upp över flera projektorer eller skärmar, antingen för att skapa en enhetlig bild eller ett samspel mellan olika bildytor. Företaget är världsledande inom segmentet multi-displaysystem och lägger stort fokus på omvärldsbevakning för att fortsätta ligga i teknisk framkant.

Vi hoppas du följer med oss till Dataton 22 oktober, där du samtidigt får möjlighet att träffa företag inom visualisering och simulering från Mjärdevi. 

Var och när: 22 oktober på Dataton, Mjärdevi Science Park. Linköping. Buss avgår från Laxholmstorget 3 kl. 17:00 och återvänder till Norrköping ca 21.40.

Vi bjuder på mat och dryck (av hänsyn till Datatons interna policy kommer träffen att vara alkoholfri).

Intresserad?

Anmäl dig via den här länken.För mer information och inspiration från Dataton, besök gärna företagets hemsida: www.dataton.com

VARMT VÄLKOMMEN!