Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Kom och var med på en magisk upplevelse!

6 februari 2016 (Hela dagen) till 7 februari 2016 (Hela dagen)
Visual Arena, Lindholmspiren 5, Göteborg
Den 6 och 7 februari arrangerar Scenlaboratoriet en experimentell sagoberättarupplevelse på Visual Arena vid Lindholmen Science Park. Med saga författad av fantastiska Karin Steen Tidbeck, med teknologi byggd av Michael Schade, Niels Swinkels mdf, scenografi av Olle Bjerkås och med kostym av Caroline Levander bjuds på en upplevelse av ett slag som få tidigare haft möjlighet att pröva.

"In a Coded Reality" sattes upp första gången på Alibis For Interaction 2014 och har därefter bland annat satts upp på Bok- och Biblioteksmässan. Men i denna version bjuds på nya upplevelser och effekter i en mera intim atmosfär. 

I denna interaktiva sagoberättarupplevelse får man som publik medverka i att styra sagans progression genom att ens kollektiva omedvetna - ens hjärnvågor om man så vill, styr berättelsens riktning och avslut. Upplevelsen tar ca 40 minuter och sker i grupper om fem personer med 20 minuter mellan varje grupp.

Boka din biljett på scenlab1@gmail.com och berätta i mejlet vilken dag du vill komma, och hur många ni är. Du får en bekräftelse och exakt tid per mejl.

När: 6-7 februari 17-20

Var: Visual Arena, Lindholmspiren 5, Göteborg

Biljettpris: 100 kr

Sagoberättare: Robert Bolin och Carl Heath
www.scenlaboratoriet.se

Med stöd av: Visual Arena, Interactive Institute Swedish ICT, Göteborgs kulturnämnd och Kulturbryggan.

Länk till eventets facebooksida: https://www.facebook.com/events/1689064674697321/