Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Nätverkslunch på Visual Arena

12 juni 2013 11:30 till 13:00
Visual Arena, Lindholmspiren 3, Göteborg
Vi bjuder in hela vårt nätverk till ett spännade lunchföredrag och lättsam sommaravslutning den 12 juni. Meindbender Animation Studio presenterar sin unika pipeline för visualisering som nu finns tillgänglig för medlemmar i Visual Arena. Vi berättar även mer om arenan och medlemsnätverket Visual Arena Members. Missa inte chansen att nätverka med kunder, leverantörer, utvecklare, forskare och samhällsaktörer inom visualisering.
Meindbender Produktion X

Program

11.30 – 12.00 Välkommen, lunch med mingel
Helena Rydén presenterar arenan och Visual Arena Members.

12.00 – 13.00 Michael Bengtsson, Meindbender Animation Studio
Medlemsföretaget Meindbender Animation Studio presenterar sin unika pipeline för visualisering. Genom att öka användarvänligheten och minska kravet på tekniskt kunnande hos användaren vill de förändra hur visualisering produceras. På så sätt kan man maximera kreativiteten och låta traditionella skapare inom film, 3D-animation och spel arbeta med visualisering på ett enkelt och inspirerande sätt. 

Som medlem i Visual Arena Members kan du få tillgång till Meindbenders kraftfulla renderingspark och programvaror som Maxwell Render och V-Ray.

Anmäl dig senast den 7 juni till anmalan@lindholmen.se. Att delta är kostnadsfritt, men det finns ett begränsat antal platser.

Välkommen!