Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Scandinavian Game Developers Conference

3 juni 2014 (Hela dagen) till 4 juni 2014 (Hela dagen)
Första våningen i D-huset på Högskolan i Skövdes campus
Projektet Scandinavian Game Developers bjuder in alla med ett intresse för spel att komma till Högskolan i Skövde för två dagar av kunskapsutbyte och firande. Konferensen äger rum på högskolans campus under 3-4 juni och arrangeras runt presentationerna av spelstudenternas spelprojekt och examensarbeten. Evenemanget är helt gratis att delta i.

Scandinavian Game Developers Conference (SGDC) samlar utvecklare från Skandinavien för nätverkande och kunskapsutbyte. Konferensprogrammet täcker ljud, design, narrativ, marknadsföring, programmering och forskning, vilket återspeglar det enorma spektrumet av talanger som finns på Högskolan i Skövde, Gothia Science Park och hos våra partners i Viborg (The Animation Workshop och Arsenalet Game Incubator) och Grenå (The Ranch Incubator).

Det kommer också att finnas en mässa där studenter från Danmark och Sverige visar upp intressanta projekt och experiment, jämsides deltagare från spelindustrin som visar upp sina alster. Konferensens högsta prioritet är att öppna upp möjligheter för studenter, alumner, forskare och industriverksamma att komma samman för att utbyta erfarenheter och skapa varande samarbeten sinsemellan. 

Läs mer