Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Sök EU-stöd för spelutveckling

18 november 2014 07:30 till 08:30
Business Region Göteborg, Norra Hamngatan 14
Välkommen till ett frukostseminarium kring möjligheterna att söka EU-stöd för utveckling av dataspel. Stödet kan sökas på en av två nivåer av utveckling. Bidraget uppgår till mellan 10 000 och 50 000 euro för konceptutveckling och mellan 10 000 och 150 000 euro för projektutveckling. Det ekonomiska stödet kan endast uppgå till max 50% av de totala projektkostnaderna.

Kreativa Europa är EU:s program för de kulturella och kreativa sektorerna som löper under 2014-2020. Delprogrammet "Media" vänder sig till aktörer inom den audiovisuella sektorn (film, tv och dataspel) som t.ex. produktionsbolag, spelutvecklare, utbildningsorganisationer, distributörer, filmfestivaler och andra organisationer inom sektorn. Här är det möjligt att söka pengar för är utbildning, utveckling, marknadsföring och distribution inom film, tv och interaktiv media. Fokus ligger på det som händer före och efter produktionen av ett verk.

Anmälan och mer info »

Seminariet arrangeras av Business Region Göteborg ICT, Enterprise Europe Network, Gamepoint GBG och Media Arena, Lindholmen Science Park.