Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Sweden Game Arena och Gamepoint GBG bjuder in till nätverksträff

29 april 2015 17:00 till 19:00
Visual Arena, Lindholmspiren 3B, Göteborg
Dra nytta av och inspireras av 17 års branscherfarenhet. Den 29:e april bjuder Sweden Game Arena tillsammans med Gamepoint GBG in till nästa nätverksträff för spelbranschen i Göteborg och Skövde. Häng på och ta chansen att träffa branschkollegor, utbyt erfarenheter och lyssna till två "dataspelsveteraner".

Kvällens gästtalare är David Rosén, vd Pieces Interactive, och Joel Nyström, vd Ludosity, båda bolagen med säte i Skövde. Duon har tillsammans över 17 års branscherfarenhet från inte mindre än fyra olika dataspelsbolag.

- David och Joel kommer att dela med sig både av sina personliga och affärsmässiga erfarenheter som grundare, beslutsfattare och utvecklare i såväl etablerade bolag som indiebolag. De kommer också att berätta om det stöd deras företag fått av The Game Incubator, säger Christian Riedl och Johan Hermerén som kommer berätta om Sweden Game Arena och The Game Incubators etablering på Lindholmen Science Park i Göteborg, och deras syn på Västsveriges position i Spelsverige.

Anmälan

Det är kostnadsfritt att delta i nätverksträffen men anmälan ska göras via e-post till Johan Hermerén, johan.hermeren@gsp.se eller Christian Riedl, christian.riedl@lindholmen.se.