Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Utbildning: Så driver du utveckling genom kreativitet och delaktighet

25 april 2018 09:00 till 17:00
Visual Arena, Lindholmspiren 5, Göteborg
Att generera nya idéer och ta in fler perspektiv är centrala faktorer för att lyckas med utvecklingsprocesser där du vill åstadkomma långsiktigt hållbara och förankrade resultat. Därför bjuder Radicle och Att äga sin process in till en utbildningsdag vilken vänder sig till dig som arbetar
 med utvecklingsarbete, i organisation eller som konsult.

I utbildningen varvas teori och praktisk erfarenhet där du som deltagare får testa på olika metoder och verktyg att använda i ditt vardagliga arbete. Kanske har du ställt dig frågorna: Varför är delaktighet viktigt? Hur får vi alla att gå åt samma håll? Hur skapar vi utrymme för att våga tänka nytt? Under dagen finns också utrymme för diskussion och erfarenhetsutbyte.

“Jag har arbetat med utveckling i över tio år men insåg att detta
verktyget kan revolutionera hur jag arbetar med medskapande
framöver.”

Utbildare är Fanny Bergström Buller och Pernilla Ankarberg. Båda med stor erfarenhet av att driva och stödja olika typer av värdeskapande utvecklingsarbete. Fanny är en av grundarna av företaget Radicle som arbetar med samhällsutveckling genom medskpanade och delaktighet. Pernilla är designer och processledare. Hon är en av författarna till boken Att äga sin process och driver ett koncept under samma namn där hon tillgängliggör metoder verktyg och kunskap kring kreativa processer.

Är du till exempel projektledare, linjechef, teamledare eller arbetar du på annat sätt med att utveckla människor, organisationer eller projekt? Då är den här utbildningen
för dig!

När: 25 april kl. 9-17

Var: Visual Arena, Lindholmen Science Park 

Pris: 1750 kr + moms (i priset ingår frukost, lunch, fika och utbildningsmaterial)

Anmälan görs senast den 18 april till hello@radicle.se. Vid avbokning senare än 15 april debiteras hela beloppet. Max 20 deltagare.

Fanny Bergström Buller                            
fanny@radicle.se
070-279 19 69
www.radicle.se

Pernilla Ankarberg
pernilla@attagasinprocess.se
0737-321122
www.attagasinprocess.se

 

Erbjudande! Är du intresserad av att genomföra denna utbildning internt i er organisation och ge dina medarbetare verktyg för att arbeta med kreativitet och delaktighet? I samarbete med Visual Arena erbjuder vi dig att genomföra utbildningen i Visual Arenas fina lokaler på Lindholmen Science Park. Uppge ”Visual Arena” vid offertförfrågan så ger vi dig 10% rabatt på utbildningskostnaden.

 

logo-svart.png

Arrangeras av Radicle tillsammans med Visual Arena.