Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Vad behöver ditt startup? Hur kan vi bidra?

17 oktober 2014 09:30 till 11:30
Visual Arena, Lindholmspiren 3, Göteborg
Lindholmen Science Park söker startupföretag som arbetar med ny teknik och nya tjänster. Vi vill att fler startups ska få chansen att växa i samarbete med de resurser och den kompetens som finns på Lindholmen.

Därför tittar vi nu på hur vi kan hitta nya samarbeten med startupföretag i Göteborg. Välkommen till en workshop för diskutera behov och utmaningar för tech-startups. Det blir också ett tillfälle att nätverka med andra liknande företag och se vilka möjligheter som finns på Lindholmen Science Park.

TID: 17 september, 09.30 - 11.30

PLATS: Visual Arena, Lindholmspiren 3B

TILL ANMÄLAN »

Vi bjuder på lättare lunch vid slutet av workshopen. Senaste anmälan 13 oktober!

Vad gör Lindholmen Science Park?

Lindholmen Science Park är en internationell samverkansmiljö där aktörer från näringsliv, akademi och samhälle tillsammans kan driva forsknings- och utvecklingsprojekt. Under snart 15 år har vi varit med och skapat framgångsrika samarbeten och innovationer.
Lindholmen är ett av Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva områden. Idag arbetar, studerar, forskar eller bor över 21 000 personer på Lindholmen. Över 350 företag finns på området, bland andra storföretag som AB Volvo, Volvo Cars, Ericsson, ÅF och Sigma.

Kontakt:
Christian Riedl, projektledare, Lindholmen Science Park, 031-764 70 28