Hoppa till huvudinnehåll

Audiovisual Days äntligen tillbaka i höst!

-
Visual Arena Lindholmen, Lindholmspiren 3-5 samt online

Välkommen till Audiovisual Days – höstens stora evenemang som snackar innovation och utveckling inom det audiovisuella medielandskapet. Är du verksam inom film, TV, spel, media, VR eller upplevelseindustrin? Se hit! 8-10 november 2023 är vi tillbaka på Visual Arena. Vårt fokus i år är att utforska de oändliga möjligheter som finns för att nå ut med morgondagens berättelser i en konstant föränderlig audiovisuell medievärld. 

Arrangeras av: 
Visual Arena
Film & TV Lindholmen
Medier & demokrati
Xperience Next

 

Ta chansen och upplev seminarier, masterclasses och workshops. Audiovisual Days siktar alltid på att ligga i framkant och erbjuder dig som deltar aktuella ämnen och utmaningar. Hur påverkar AI och ny teknik utvecklingen av rörlig bild? Hur förändrar Virtual Production filmens näringskedjor? Hur låter framtidens podcasts?

För att diskutera detta, och mycket mer, bjuder vi in ledande aktörer i branschen, allt från journalister och innovatörer till filmskapare och manusförfattare. Vi vill att du som besökare ska få med dig nya perspektiv och idéer och att vi alla kan lära oss av varandras branscher för att utveckla morgondagens starka berättelser och upplevelser. 

Man i glasögon, skjorta och mustasch som ler in i kameran

– Programmet är just nu på god väg att spikas och vi har en god förhoppning om att kommande event kan bli den starkaste upplagan hittills,

säger Gunnar Eriksson, programansvarig på Film & TV som är motor bland programmen som arrangerar.

Missa inte detta unika tillfälle att inspireras av och nätverka med experter inom den audiovisuella branschen!

PLATS: Audiovisual Days äger rum på Visual Arena Lindholmen, men går även att ta del av digitalt för dem som inte kan närvara fysiskt. Evenemanget är gratis. 

TID: 8-10 november 2023. 

Anmälan till Audiovisual Days skickas ut efter semestern.

Martin Högenberg experimenterar i VR.

Eventkalender

Ta del av Visual Arenas och andra partners event inom visualisering.
Person using VR

Engagera dig!

Vill du engagera dig eller driva projekt hos oss? Du kan delta på olika sätt, såsom engagemang i fokusområden, strategiråd, projektansökningar, projektdeltagande, tillgängliggöra teknik, event och...