Hoppa till huvudinnehåll

Rundabordet - visualisering för kommunernas klimatomställning

-
Online
Arrangeras av: 
Visual Arena

 

Bidra till att förstå och definiera utmaningar och möjligheter. Var med och satsa på visualisering som stöd för kommunernas klimatomställning!

  Välkommen till rundabordssamtal om visualisering för kommunernas klimatomställning inom Visual Arenas fokusområde Förändringsstöd: Stärka utvecklingsförmågan för ett hållbart samhälle. Detta är en fristående fortsättning på rundabordssamtalet på samma ämne som genomfördes den 1 februari.   Syftet med rundabordssamtalet är att identifiera områden där visualisering kan stötta utvecklingen och där det finns behov av samverkan kring utmaningar och/eller lösningar. Förhoppningen är att hitta spännande och relevanta projektinitiativ som vi sedan tillsammans skulle kunna utveckla vidare till ansökningar och projektstarter.   Program
13.30 Välkommen och introduktion
13.45 Workshop kring frågan Vilka utmaningar inom arbetet med klimatomställning skulle kunna lösas/underlättas med hjälp av visualisering?
14.50 Avrundning och fortsatt arbete
15.00  Avslut
 

Vem riktar sig inbjudan till?
Inbjudan riktar sig till dig som kan ha inverkan på om din kommun lyckas med sin klimatomställning eller inte. Du arbetar till exempel för en kommun, inom en organisation som berörs av eller påverkar kommunens klimatarbete eller i en organisation som på olika sätt arbetar med visualisering och därmed kan bidra med lösningar. Vi siktar på att kombinera aktörer för att utforska och innovera tillsammans.

Är du eller en kollega intresserad av att delta? Kontakta linnea.johansson@johannebergsciencepark.com för inbjudan eller mer information.

Obs, begränsat antal platser

Visual Arena driver utveckling av nya sätt att visualisera för att hjälpa och stärka arbete för en hållbar framtid. Ett av arenans fokusområden arbetar för att stärka utvecklingsförmågan för ett hållbart samhälle. Aktuellt tema inom fokusområdet är att synliggöra hållbarhetsindikatorer med hjälp av visualisering, där ett av vårens spår är kommunernas klimatomställning.