Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Visualisering för resilienta samhällen - Obs framflyttat!

Online
Den här aktiviteten är framflyttad. Vi återkommer med nytt datum: På vilka sätt kan utvecklingen mot ett mer resilient samhälle, både i stad och på landsbygd, stärkas genom att använda visualisering? Visual Arena driver utveckling av nya sätt att visualisera för att hjälpa och förbättra arbete för en hållbar framtid. Ett av arenans fokusområden arbetar för att genom visualisering stärka utvecklingsförmågan för ett hållbart samhälle. Nu är det dags för ett nytt rundabordet!

Visualisering för resilienta samhällen

Vi utforskar frågan På vilka sätt kan utvecklingen mot ett mer resilient samhälle, både i stad och på landsbygd, stärkas genom att använda visualisering? Syftet med båda rundabordssamtalen är att tillsammans identifiera områden där visualisering kan stötta utvecklingen och där det finns behov av samverkan kring utmaningar och/eller lösningar. Förhoppningen är att hitta områden som skulle kunna utvecklas vidare till spännande och relevanta projektinitiativ.

Vem riktar sig rundabordet till?

Inbjudan riktar sig både till dig som arbetar inom privat eller offentlig verksamhet med utmaningar kopplade till respektive tema, och till dig som på olika sätt arbetar med visualisering och därmed kan bidra med lösningar. Vi siktar på att kombinera aktörer för att utforska och innovera tillsammans. 

Engagera dig mer - bli partner! 

Vill du och/eller en kollega delta vid ett eller båda samtalen?
Kontakta linnea.johansson@johannebergsciencepark.com för inbjudan eller mer information.

Obs, begränsat antal platser

Kommande rundabordet (RT):

  • RT 3, fortsättning visualisering av klimatomställning i 12 april
  • RT 4: resiliens mitten av maj

 

Arrangeras av Visual Arena.