Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Boka

Lobby och Studio på Visual Arena är en flexibel, anpassningsbar och stämningsfull miljö. Här finns möbler som går att flytta efter behov. Det finns tillgång till kostnadsfri WiFi. Konferensmaterial för olika ändamål, såsom pennor och papper tar man med själv.

 
Bokningskalender

Här kan du se när Visual Arena Studio respektive Lobby är lediga. Lobbyn i rosa kulör och studion i blå. Välj rum som visas med pilen längst upp till höger. Ordinarie bokningsbara tider är vardagar 9-17.

När Lobbyn är obokad kan den användas kostnadsfritt för medlemmar, drop in tillämpas då.

 
Öppettider
Våra öppettider är vardagar 9-17. I de fall vi kan ta emot bokningar utanför ordinarie öppettider tillkommer en avgift per timme. 
 

Tänk på att ta rymd för förberedelser och återställande av lokal inom bokningstiden. Möblering inför evenemang samt återställande av lokal ansvarar den som bokat för.

Vid eventuell beställning av mat och dryck (alkoholfri), utökad service eller ytterligare utrustning rekommenderar vi Chalmers Konferenser & Restauranger: bokninglindholmen@chalmerskonferens.se, 031-7723950.

Avbokningsregler
Avbokning senare än 10 dagar innan debiteras. Gäller samtliga ytor för Visual Arena Lindholmen.
 

 

Att tänka på före bokningen…

Tid, möblering och material

Boka gärna in ett besök hos oss i god tid innan din bokning och se vilka möbler som finns att tillgå. Tänk på att tidsmässigt ta rymd för förberedelser och återställande i bokningen, utöver den aktiva mötestiden.

Teknikstöd
  • Teknikstöd ingår i början av bokningen, samt vid behov. Teknikstöd under hela vistelsen bokas separat och då tillkommer en avgift.
  • I lobbyn är man tekniskt självgående. Här finns "vanlig" projektor och man har med sig egen dator att koppla in.
Marknadsföring vid bokning

Visual Arena har en display ut mot allmänna ytor som får användas av arrangörer.

Format är 1920x1080 px och skärmen klarar bilder och filmer utan ljud. Om ni vill använda displayen för att marknadsföra ert event, kontakta teknikern minst en vecka innan.

Har ni event hos oss och vill ha hjälp med att sprida information genom andra kommunikationskanaler? Kontakta Petra Juhlin, tel. 031 – 764 70 12 eller petra.juhlin@lindholmen.se

 

...under bokningen...

Ställa i ordning

Kom i god tid innan aktiviteten börjar så att ni kan ställa i ordning bord och stolar som ni vill ha det och koppla upp din teknik som du vill ha det. Möblering inför evenemang samt återställande av lokal ansvarar den som bokat för.

Dörrar och säkerhet

Meddela alltid personal på Visual Arena när ni lämnar studion så att vi kan låsa, till exempel vid lunch. Om ni vill ha entrédörren i lobbyn ut mot gågatan öppen, är det viktigt att någon av er hela tiden bevakar dörren.

 

… i slutet av bokningen.

Återställ lokalen

Återställ tekniken och möbleringen så det ser bra ut. Fråga gärna oss om något kan lämnas som det är. Då slipper ni onödigt arbete.

Dörrar och säkerhet

Meddela alltid oss innan ni lämnar lokalerna så att vi kan låsa efter er.

Vid utrymning

evacuation_plan_visual_arena.jpg