Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

VR-glasögon

På Visual Arena finns de mest avancerade varianterna Pico G2 och Oculus Go, Oculus Rift och HTC Vive.

8 st Pico

pico_0.png

Pico G2 är ett allt-i-ett-headset för VR-upplevelser. Det är lätt och bekvämt. Tack vare ett unikt samarbete med Pico Interactive kan vi erbjuda 8 st headset. Med vårt system Framtidens Biograf kan publiken tillsammans uppleva samma immersiva upplevelser samtidigt. Det är många företag som väljer immersiv kommunikation för att träna anställda eller nå potentiella kunder. Vi är stolta över att vara de första att erbjuda möjligheten att visa 360 graders-filmer i en VR-biograf! 

10 st Oculus Go

oculus_go.jpeg

Oculus Go är ett allt-i-ett-headset för VR. Gå vart som helst utan att behöva ansluta en telefon eller dator. Helt fristående VR. 

2 st HTC Vive

htc-vive_0.jpgHar två sensorer, vilka registrerar minsta rörelse av ditt headset och de två medföljande handkontrollerna. Denna precision tillsammans med högre upplösning och bildfrekvens gör en VR-upplevelse som man inte sett innan.

2 st Oculus Rift

61ahfxnba0l._sx679_.jpgHar ett liknande headset med ungefär samma display, upplösning och frekvens. Stora skillnaden är tekniken för spårning. Oculus använder sig av en kamerateknik, vilket gör att arean för användandet är mindre. De kommer även att ha handkontroller (vilket kommer att göra den möjliga arean större), men de finns inte på marknaden ännu.

Bokning

För att boka vår VR-utrustning måste bokningen ha en koppling till visualisering på något sätt, såsom utveckling av, arbete med eller lära mer om visualisering.

Har du frågor om vår teknik kontakta:

  • Peter Andersson

    Teknikansvarig

    Har du frågor kring teknik eller utrustning på Visual Arena, kontakta Peter. 

    peter [dot] andersson [at] lindholmen [dot] se +46 (0)721 61 21 77