Hoppa till huvudinnehåll

East Sweden Innovation Week

-
Östergötland

Innovation Week är en årligen återkommande vecka, fylld av inspiration, innovation och möten.

Arrangeras av: 
Region Östergötland

Träffa några av Östergötlands ledande innovatörer och låt dig inspireras av landets vassaste entreprenörer. Innovation Week är en del i East Swedens arbete för att stärka Östergötlands innovations- och entreprenörsklimat.

Under veckan riktar vi ljuset mot den innovationskraft som finns i Östergötland. Då vill vi möta dig, tillsammans med alla andra engagerade inspiratörer och uppfinnare, innovatörer och entreprenörer, studenter och forskare, företagare och näringslivsföreträdare, kluster och företagsinkubatörer, kommuner och föreningar. Tillsammans bidrar vi till kreativa innovationsmiljöer, ett starkt företagsklimat och god tillväxt i Östergötland.

Målsättningen med veckan är att visa upp allt det fantastiska som händer i Östergötland och som gör East Sweden till en mer innovativ del av världen.

Du kan ta del av en mängd aktiviteter med tema innovation och entreprenörskap runt om i hela Östergötland mellan den 2 och 8 november.

Veckan arrangeras av Region Östergötland i nära samarbete med Linköpings Universitet, Norrköping Science Park, Norrköpings kommun, Science Park Mjärdevi, Linköpings kommun, Almi, Länsstyrelsen Östergötland och Östsvenska Handelskammaren.

Läs mer här