Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Catrine Henriksson ny projektledare för Visual Arena

Catrine Henriksson blir projektledare för Visual Arena och kommer arbeta med initiativ och aktiviteter i vår kompetensnod och projekt inom samtliga fokusområden. Catrines kompetens blir ett extra bra tillskott i arbetet för visualisering som stöd för kommunikation och lärande. – Jag ser fram emot att träffa och arbeta med experter från olika ämnesområden och få arbeta med innovationsprocesser, säger hon.

Catrine Henriksson är pedagogen som halkade in i reklambranschen. Där har hon arbetat i 20 år, med film, kampanjer och digitala upplevelser som producent och projektledare.

När hon erbjöds rollen som projektledare på Visual Arena kunde hon inte tacka nej.

catrine.png

- Jag ser fram emot att arbeta med visualisering och lärande i ett storskaligt sammanhang, som i förlängningen handlar om samhällsutveckling och demokrati. Det låter stort och luddigt när man säger det, men jag hoppas bidra till att arbetet får konkreta resultat. Jag ser även fram emot att träffa och arbeta med experter från olika ämnesområden och ta en aktiv del i innovationsprocesser, säger Catrine. 

I sin nya roll kommer Catrine att arbeta med visuell och virtuell innovation utifrån hennes styrkor inom kommunikation, pedagogik och digital produktion.

- Jag hoppas att min pedagogiska bakgrund i kombination med allt jag lärt mig om film och digital produktion, identitetsarbete och kommunikationsstrategier ska vara till nytta på Visual Arena. Allt handlar om att det som presenteras ska landa bra hos en mottagare för att då få en ökad upplevelse, kunskap och intresse. Mottagarens perspektiv och förutsättning samt vikten av att ha en tydlig målgrupp är något jag har haft med mig både som pedagog och under mina år i reklambranschen. Visualisering för mig handlar om att skapa en upplevelse, som kan förenkla och tydliggöra komplexa saker och skeenden, säger Catrine. 

Här kan du se vilka som arbetar på Visual Arena, välkommen att kontakta oss!