Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Därför är vi medlemmar i Visual Arena

Ett medlemskap i Visual Arena Members är värdefullt för både små och stora företag som har behov av avancerad visualiseringsteknik. Företagen Xdin Visual, Edvirt och Dassault Systèmes berättar varför de blivit medlemmar och hur Visual Arena är en resurs för deras verksamhet.
Tackvare Visual Arena kan företaget Edvirt visa upp sina mjukvarulösingar i Studion på Visual Arena Lindholmen

Olof Stenlund, Technical Unit Manager, Xdin Visual en del av Xdin
– Vi behövde ett ”nav” där vi kunde interagera med våra kunder och kollegor på ett smidigt sätt. Lokalerna på Lindholmen är perfekta för exempelvis våra frukostseminarier, avdelnings- och kundevent. Vi tycker att det är viktigt att vara del av det nätverket som finns på Lindholmen Science Park då det består av både kollegor och viktiga kunder. Visual Arena hjälper Xdin Visual så att vi kan visa våra produkter med en mycket påkostad, avancerad teknik. Tillsammans exponerar vi området kring Visualisering till en bredare publik. Målet med samarbetet är att genom synergier hitta nya områden, tekniker och applikationer där visualisering kan vara en avgörande faktor.


Eric Göransson, VD på Edvirt
– Visual Arena är en fantastisk miljö för oss att använda vid kundbesök. Vi har använt den med kunder som Boliden, LKAB mfl. Vi behöver påkostad teknik och en stor anläggning eftersom vår mjukvara skall visas upp i stereoskopisk 3D och vi visualiserar tunnlar. Detta får vi på Visual Arena. Det är något som Edvirt, som är ett litet företag, aldrig hade kunnat finansiera själv.

 

Jörg Niermann, Dassault Systèmes
 – Vi har aktivt arbetat tillsammans med Visual Arena och tidigare Center for Visualization Göteborg under flera år. Idag har vi tillgång till en fantastisk miljö där vi kan möta såväl kunder som prospects för att visa våra 3DEXPERIENCE-lösningar. Såväl teknik som lokal är imponerande och reflekterar den höga nivå som våra kunder förväntar sig av våra produkter.

 

Läs mer om Visual Arena Members »