Hoppa till huvudinnehåll

Mingla i VR på Visual Forum

tisdag, augusti 25, 2020

Nu har du chansen att delta i ett VR-mingel tillsammans med alla som är nyfikna på och har intresse för digitala tvillingar inom samhälle och industri. Eventet arrangeras under Visual Forum den 30 september.

Många fördelar med VR-möte

- VR-events bryter den digitala barriären som en videokonferens har, men utan att man behöver träffa varandra fysiskt. Du får flera fördelar, såsom kroppsspråk och att du kan ge mer direkta svar med ögonkontakt och emojis. På så sätt kan du "träffa" människor utan att resa, säger Fredrik Löfgren, vd Dyno Robotics, som kommer att hålla i minglet.

Ljudet i VR är rumsligt, vilket innebär att du hör de närmaste bäst, precis som i ett fysiskt utrymme. Detta innebär att flera grupper kan ha parallella diskussioner i samma miljö.

Möt Visual Forums talare virtuellt

-Vi bjuder alla att gå med oss ​​i ett rum i AltSpace VR. Där kommer du ha möjlighet att träffa andra deltagare och några av talarna på Visual Forum. Gränsen är 80 personer i rummet så glöm inte att registrera dig om du vill säkra en plats. För dem som inte har tillgång till VR-headset finns det möjlighet att hyra, avslutar Fredrik. 

Läs mer och anmäl dig till Visual Forum

Läs mer om VR-minglet och hyr utrustning