Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Sigma ny medlem i Visual Arena Members

Visual Arena fortsätter att driva och utveckla den medlemsverksamheten som tidigare skett i regi av Center of Visualization. Nätverket, Visual Arena Members, vänder sig till verksamheter som ser möjligheter med visualiseringsteknik och som vill möta nya branscher, företag, universitet och samhällsaktörer. Som medlem erbjuds en rad möjligheter. Bland annat tillgång avancerad visualiseringsteknik och flera mötesforum som ger medlemmarna inblick i utvecklingen inom området.

Ny medlem i nätverket är Sigma som har sitt huvudkontor på Lindholmen. Sigma driver verksamhet inom två affärsområden, Informationslogistik och IT & Management.

 

- Vi hälsar Sigma varmt välkommen. Till hösten planeras olika medlemsaktiviteter som seminarier och projektworkshopar. Därtill kommer höstmörkret att lysas upp av konferensen Visual Forum 12 november, säger Helena Rydén, projektledare på Visual Arena Lindholmen.

Nätverket är öppet för alla som har ett intresse för visualisering, såväl kunder, leverantörer, utvecklare, forskare, finansiärer eller samhällsaktörer.

 

Visual Arena - vi vill stärka branschen

Nätverket drivs av Visual Arena Lindholmen som är en neutral samverkansmiljö och gemensam forskningsresurs inom ramen för Lindholmen Science Parks verksamhet. Arenan fungerar som ett nav för de kompetenser och resurser som redan finns inom visualisering i Västsverige och kan på plats erbjuda den senaste tekniken och en mötesplats för att träffa andra aktörer med intresse inom visualiseringsområdet.


Läs mer om medlemskapet i Visual Arena Members här »