Hoppa till huvudinnehåll

Vi ser fram emot fortsatt gemensam upptäcktsfärd!

torsdag, december 17, 2020

Tack för allt engagemang! Vad vore vi utan visualisering? I en värld där vi får till oss enorma mängder information varje dag och behöver ta snabba beslut är det inte alltid lätt att se klart. Visualisering blir då ett verktyg som ger oss samma bild av ett problem eller ett framtidshopp, sätter saker i ett perspektiv och uppmuntrar oss att ta ställning.

På Visual Arena arbetar vi med att driva på innovation kring visualisering som bidrar till nya sätt att arbeta för en hållbar framtid. Vad vore vi utan er? Det är tillsammans vi skapar förändringskraft och gör skillnad!

Vilka styrkor och möjligheter har visualisering och AI tillsammans? Hur vill du använda stadens digitala tvilling? Ska vi utveckla nya tvillingar? Vilka teman intresserar dig? Hur engagerar vi barn, unga och övriga medborgare i viktiga framtidsfrågor på nya sätt? Hur skapar vi användarupplevelser kring kommande samhällsfunktioner och tjänster, så att vi kan tycka till och fatta beslut? Hur kan vi öka vår förmåga att förstå, analysera och arbeta med data och information? Hur kan vi följa arbetet med att uppnå våra mål, inte minst hållbarhetsmål och dess effekter vi vill skapa?

Haka på 2021, nu kör vi för fullt!
Visual Arena