Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Visual Forum i samverkan med studenter

Inför årets Visual Forum samarbetar Visual Arena med utbildningen Event Marketing & Management på yrkeshögskolan Yrgo. Studenterna har fått i uppdrag att ta fram ett koncept för en inspirerande och interaktiv utställning som en del av konferensen.

– Vi vill utveckla möjligheterna för besökarna att få det mesta ut av årets konferens. Samarbetet hjälper oss att tänka nytt och att hitta sätt att göra utställningsdelen ännu mer inspirerande och inkluderande, säger Marie Jansons, projektledare för Visual Forum 2015.

Studenterna kommer att få presentera sina koncept där ett blir utvalt för att förverkligas på Visual Forum. Studenterna erbjuds även att vara med och realisera konceptet och bygga den fysiska miljön. 

Syftet med Visual Forum är att tillhandahålla en mötesplats som erbjuder ett brett, aktuellt och visionärt innehåll för intressenter inom visualisering. Visual Forum ska bidra till nätverksbyggande och sätta Göteborg på kartan inom visualisering. Tema för årets konferens är Visual Revolution.

Anmäl dig till Visual Forum 2015 >> 

Anmäl dig som utställare på Visual Forum 2015 >> 

Lindholmen Science Park har tidigare haft flera framgångsrika samarbeten med utbildningen, bland annat för att ta fram ett koncept för utställningar på Mediedagarna i Göteborg.