Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Aktiviteter och event

Visual Forum 2015

Vi arrangerar seminarier, workshops, konferenser och andra aktiviteter i syfte att kompetensutveckla, inspirera och samla branschen, dels i egen regi och dels i samarbete med andra. Har du en idé kring seminarier, workshops eller nya sätt att samla och stärka branschen? Kontakta oss!

I våra lokaler arrangerar vi öppna aktiviteter så som inspirerande föreläsningar där du kan stärka din egen utveckling, skapa nya affärskontakter och hitta samarbetspartners. Här tar du del av visualiseringsvärldens utveckling, befintliga lösningar, tips och råd, och får kanske idéer till lösningar på problem. I samarbete med Visual Arena Research bjuder vi även in till forskningsinriktade föreläsningar. 

Större konferenser

Vi arrangerar regelbundet två större konferenser i samarbete med andra aktörer;

Architectural Visualization Day (AVD)

Initierades 2014 av arkitekturvisualiserare som ville skapa en mötesplats för arkitekturvisualisering i Sverige. Eventet har varit fullsatt varje år och 2017 utökades AVD till två dagar. Följ Architectural Visualization Network på Facebook.

Läs mer om AVD här

 

 

Visual Forum

Genomfördes första gången 2007 av Center of Visualization (numer Visual Arena) vid Business Region Göteborg som var en del av KK-stiftelsens mötesplats inom visualisering. Visual Forum har sedan dess arrangerats vartannat år i Göteborg av Visual Arena i samarbete med Chalmers och Göteborgs universitet. 2010 arrangerades Visual Forum i Norrköping. Nästa Visual Forum planeras preliminärt till hösten 2017 i Norrköping. Har du idéer eller synpunkter eller vill du delta mer aktivt i Visual Forum, kontakta oss gärna.

Läs mer om tidigare Visual Forum här

 

Externa events

Vi deltar i mässor och konferenser nationellt och internationellt. Vi har bland annat deltagit i MEG, GO:kinema och Vetenskapsfestivalen. Är du intresserad av att ha med oss på ditt event? Kontakta oss!