Hoppa till huvudinnehåll

VR-glasögon

Person using VR

På Visual Arena finns varianterna Pico G2 och Oculus Go, Oculus Rift och HTC Vive.

För att boka vår VR-utrustning måste bokningen ha en koppling till visualisering på något sätt, såsom utveckling av, arbete med eller lära mer om visualisering.

För bokning mejla booking.visualarena@lindholmen.se.

Våra VR-glasögon

VR glasögon

2 st HTC Vive

Har två sensorer, vilka registrerar minsta rörelse av ditt headset och de två medföljande handkontrollerna. Denna precision tillsammans med högre upplösning och bildfrekvens gör en VR-upplevelse som man inte sett innan.

VR glasögon

2 st Oculus Rift

Har ett liknande headset med ungefär samma display, upplösning och frekvens. Stora skillnaden är tekniken för spårning. Oculus använder sig av en kamerateknik, vilket gör att arean för användandet är mindre.

VR glasögon

8 st Pico

Pico G2 är ett allt-i-ett-headset för VR-upplevelser. Det är lätt och bekvämt. Tack vare ett unikt samarbete med Pico Interactive kan vi erbjuda 8 st headset. Med vårt system Framtidens Biograf kan publiken tillsammans uppleva samma immersiva upplevelser samtidigt. Det är många företag som väljer immersiv kommunikation för att träna anställda eller nå potentiella kunder. Vi är stolta över att vara de första att erbjuda möjligheten att visa 360 graders-filmer i en VR-biograf!

VR glasögon

10 st Oculus Go

Oculus Go är ett allt-i-ett-headset för VR. Eftersom det är ett helt fristående VR kan du gå vart som helst utan att behöva ansluta en telefon eller dator. Oculus-plattformen erbjuder en stor mångfald av upplevelser. Genom att erbjuda flera olika headsets har du som besöker oss tillgång att testa de olika upplevelser i de olika plattformarna. Är du en XR-skapare kan du testa din app, spel eller film på de olika hårdvarulösningar som vi har.

Har du frågor om vår teknik kontakta:

Lokaler och teknik

Läs mer om våra lokaler och tekniken som finns tillgänglig.

Man på scen

Studio

Visual Arena-studion passar till alla slag av sammankomster och erbjuder en kombination av intim och trevlig miljö med en hög teknisk upplevelse.
Personer skrattar i Visual arenas lobby och samarbetar.

Lobby

Visual Arenas lobby är en trevlig mötesplats. Här kan ni boka möten eller workshops för upp till 80 personer. Är ni medlem i Visual Arena Members kan ni ta ett spontanmöte om den är obokad.
Person using Motion Capture

Motion Capture

Med hjälp av markörer kan Motion capture spåra människor, djur och objekt i tre dimensioner i realtid med hög precision. Motion capture kan användas för biomekanisk rörelseanalys, animation, styrning...