Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Post-it App

3 maj 2017 09:00 till 14:00
Visual Arena, Lindholmen Science Park
Hej gymnasieelev! I maj arrangerar studenterna bakom Post-it App en dag för gymnasieelever från alla program i Göteborg. De lär er hur man går tillväga och vad man bör tänka på när man tar fram en app från scratch. Inga programmeringskunskaper behövs!
Från appidé till levande koncept

Allt du behöver veta:

Men jag kan inte datorer?
Det behöver man inte kunna! Alla kan rita, måla och fantisera. De vill visa er hur man kan på ett enkelt sätt klara av mer än man tror!

Kommer vi få träffa livslevande studenter?
Dagen arrangeras av studenter vid Chalmers Tekniska Högskola och Göteborgs universitet. De kommer vara era handledare och även mentorer efter eventet om intresse finns att få lite lite mer koll på hur IT-industrin ser ut och fungerar!

Upplägg
Dagen är uppdelad i två delar. I första delen kommer en kort lektion där man lär sig att det är viktigt att tänka ut vem som ska använda och vad er app ska göra. Lektionen visar också ett sätt på hur man kan använda papper för att på ett enkelt sätt visa sina idéer för vänner. I andra delen kommer ni få samarbeta i grupper och ta fram appar. Om ni vill lära er mer eller behöver hjälp finns studenter som coachar er.

Mat
Mat kommer att finnas. Glöm inte nämna om ni har speciella kostbehov.

Vilka är arrangörerna?
De som arrangerar Post it app är studenter på Chalmers och Göteborgs Universitet. De anordnar detta event tillsammans med Visual Arena som bidrar med lokalen vi är i. De har dessutom en rad företag som hjälper oss arrangera detta event!

Kontaktuppgifter
Email: info@postitapp.se

Till Post-IT app webbsida

 

Registrering 

 

Arrangeras av Post-it App i samarbete med Visual Arena.