Skip to main content

Möjlighet att presentera projektidéer inför examensarbeten vid Chalmers

-
Visual Arena

Nu är det dags för studenterna inom mastersutbildningen Interaction Design and Technology på Chalmers att börja planera examensarbeten inför våren. Utbildningen arrangerar därför ett tillfälle, 2 november på Visual Arena, för företag och organisationer att presentera projektidéer för studenterna.
De lägger gärna upp information från er om exjobbsförslag på sina interna kurssidor också, så om ni inte kan vara med den 2:e november kan ni ändå nå ut till studenterna.

Arrangeras av: 
Mastersprogrammet Interaction Design & Technology
Chalmers

En presentation från er kan vara cirka 10 minuter (med frågor) där ni också kan visa en powerpoint/keynote-presentation eller liknande. Presentation och material att lägga upp på våra sidor bör vara på engelska eftersom vår utbildning är på engelska.

Hör gärna av er med förslag eller frågor om vad som passar och praktiska detaljer till Staffan Björk, 031-772 10 39, ansvarig för mastersprogrammet Interaction Design & Technology. Exakt tid och agenda meddelas senare.

Lite kort om våra exjobb och våra studenter: ett exjobbsprojekt hos oss görs under 20 arbetsveckor på helfart och nästan alla görs två och två (enstaka fall där studenter gör arbeten ensam förekommer också). Arbetet behöver inte ske i Göteborg, vi har ofta exjobbare som gör sina projekt i andra städer eller andra länder (många av våra studenter kommer från andra länder vilket kan vara intressant för mer internationellt fokuserade exjobb). De allra flesta av våra studenter brukar börja i januari och avsluta sina arbeten innan sommaren men undantag finns så har ni idéer som passar att man börjar andra tider kan det vara värt att föreslå dem också.