Hoppa till huvudinnehåll

Skapa projekt

Genom samverkan utvecklar vi tillsammans med dig nya sätt att visualisera. Vi initierar och driver projekt, samlar kompetens och sprider kunskap.

Tre personer står framför en skärm och presenterar. Väldigt färgglad skiss visas i bakgrunden som föreställer en innovationsresa. Personerna är belysta med rosa färg vilket ger ett innovativt och lekfullt uttryck.

Har du en utmaning som du skulle vilja möta? Starta ett innovationsprojekt med oss.

 

Vi kan även hjälpa dig som sitter med en projektansökan.

Studio, visual arena

Visual Arena engagerar visualiseringspartners och kan driva arbetspaketet tillsamman med dig. Hör av dig så pratar vi om möjliga tillämpningsområden.

Personer samarbetar och skapar projekt tillsammans på Visual Arena

Vi kan skapa ett arbetspaket kring visualisering som bidrar till att stärka ditt projekt och effekten av det projektet ska uppnå på olika sätt.

Fokusområden som vi har hög kompetens inom. 

I våra innovationsprojekt som vi gör med externa partners är vi inte bundna till endast dessa då vi har ett stort nätverk med expertkunskap kopplat till andra visualiseringsområden. 

Informationsvisualisering över våra fokusområde,: informationsvisualisering, XR, digitala tvillingar, Metaverse och förändringsledning. Olika ikoner syns tillsammmans med text som symboliserar detta.

Jag vill starta upp ett projekt med Visual Arena!