Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Andra mötet för spelindustrins nya nätverk

4 juni 2013 17:30 till 19:30
Visual Arena, Lindholmspiren 3, Göteborg
Tillsammans med Västsvenska Handelskammaren, Business Region Göteborg och Mi5 Communications bjuder Lindholmen Science Park in spelföretag i Göteborg till det andra mötet om hur vi kan stärka Göteborgs spelbransch.
Drygt 70 personer deltog på det första mötet om Göteborgs spelindustri, 24 april

Det första mötet i april arbetade med att identifiera styrkor och svagheter inom industrin och förutsättningarna för ett spelkluster i Göteborg. Nu fortsätter vi diskussionerna om hur vi kan utveckla nätverket.

Vi har gått igenom synpunkter och reflektioner från det första mötet för att se hur ett nätverk skulle kunna hjälpa spelbranschen på kort och lite längre sikt.

Vi kommer att prata om

  • Lokaler för utvecklare. Mycket spännande har hänt kring denna fråga som vi vill dela med er.
  • Marknadsföring, en satsning för en gemensam monter på GamesCon ligger i startgroparna. Är du intresserad? Hör av dig till Ulrika.Ahl@handelskammaren.net.
  • Synlighet på hemmaplan. En satsning görs nu mot Kulturkalaset. Målet är att få till ett rum för digital kultur med olika typer av aktiviteter. Om du vill vara med, kontakta peterlju@tii.se.

Du är välkommen att delta oavsett om du var med vid första mötet. Skicka din anmälan anmalan@lindholmen.se, senast 28 maj. 

Givetvis blir det tillfälle för mingel före och efter mötet samt enklare mat och dryck.

Välkommen!