Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Bygg din egen robot

29 september 2014 18:00 till 21:00
Collaboratory, Polstjärnegatan 14, 417 56 Gothenburg
Robotar är coolt! Idag finns det arbetsrobotar i fabriker, autonoma bilar i trafiken, och städrobotar i våra hem. Men hur gör man en själv? I denna workshop får du en introduktion till robotprogrammering och konstruktion med hjälp av LEGO Mindstorms. Inga förkunskaper krävs!

Mer info

Digitalverkstan

Har du alltid velat bygga en synth? Undrar du hur 3d-printing fungerar? Vill du programmera ett bilspel på en eftermiddag?

Digitalverkstan är för dig som vill ägna dig åt digitalt skapande. Delta i workshops, träffa andra kreativa människor eller förverkliga dina idéer. Digitalverkstan är ett projekt med målet att engagera människor i åldrarna 18-30 i digitalt skapande, innovation, och entreprenörskap.

Genom olika typer av aktiviteter och workshops vill projektets initiativtagare erbjuda en möjlighet för ungdomar och unga vuxna att förverkliga sina idéer och/eller lära sig om ny teknologi. Gratis

Digitalverkstan är ett projekt initierat av Chalmers Tekniska Högskola, Göteborgs Universitet, Lundby stadsdelsförvaltning, Visual Arena Lindholmen och Interactive Institute Swedish ICT.

Läs mer: http://www.digitalverkstan.com