Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Lunchföreläsning med våra medlemsföretag

16 maj 2014 11:30 till 13:00
Visual Arena Lindholmen, Lindholmspiren 3-5, Lindholmen Science Park
Vi bjuder in till en kostnadsfri lunchföreläsning tillsammans med våra medlemsföretag RapidImages, ITM Solutions, Berotec och Dreamler.

Du är välkommen på nätverkande, lunch och intressanta presentationer. Vi låter fyra av Visual Arenas medlemsföretag berätta mer om sin verksamhet.

Anmäl dig till lunchföreläsningen här -> 

Agenda
11.30-12.00  Lunch och mingel.
12-00-13.00  Medlemsföretagen demonstrerar produkter och berättar mer om sina tjänster.
13.00-13.30  Minglet fortsätter för den som vill stanna kvar.

Berotec
Hur kan jag optimera mina resultat med visuell styrning? Välkommen till en presentation av lyckade förändringsprojekt som genomförts med Lean metodik i både stora utvecklingsorganisationer och mindre tillverkningsbolag. Vi kommer också att visa tekniska lösningar som skapar förutsättningar för att samarbeta interaktivt i geografiskt spridda team. Berotec är ett konsultbolag med över 200 konsulter.

ITM Solutions
Effektiva möten är ett strategiskt verktyg för att snabba upp processer i verksamheten. Detta ställer helt nya krav på tekniken i mötesrummen så att alla kan presentera, visualisera och brainstorma på ett kraftfullt sätt. Med våra lösningar kan ni göra detta, oavsett om ni sitter i samma rum eller är geografiskt utspridda i världen. På Visual Arena kommer vi att visa lösningar som gör era möten, projekt och processer mer effektiva. ITM Meeting Solutions är en helhetsleverantör med över 15 års erfarenhet av teknik för mötesrum.  

Dreamler
Dreamler är en digital miljö för visuell planering och genomförande av projekt där många användare kan interagera i realtid. Dreamler nyttjar mekanismer från spel för att stärka delaktighet, incitament och ge en levande upplevelse hela vägen från planering till återkoppling. Projektplaner visualiseras i kartor som sömlöst uppdateras och ger direkt feedback på vad som händer just nu. Individen får en tydlig bild av sin roll i helheten och förstår hur dennes styrkor och resurser bäst kan användas för att det större målet ska förverkligas.

RapidImages
RapidImages AB är en mediabyrå med tung teknisk kompetens som presenterar lösningar som höjer och säkerställer försäljning av produkter i en digital tid. Vi skapar och utvecklar en visuell version av produkter som ger kunden en större möjlighet att nå ut med sitt varumärke. RapidImages är idag samarbetspartner till några av Sveriges största och mest kända bolag.