Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Planet earth II - mountains // pow+bbc // göteborg

28 februari 2017 17:30 till 20:00
Visual Arena, Lindholmen Science Park
Unik filmkväll med Protect Our Winters i Göteborg. Ta chansen att njuta av Planet Earth i bästa kvalitet, lyssna på spännande mikroföreläsningar och umgås i mysig miljö!

Den 28e februari bjuder vi på en skön och unik kväll där du får chansen att se avsnittet “Mountains” från nyinspelningen av BBC:s succéserie Planet Earth. Vi visar filmen på storbildsskärm på Visual Arena, Lindholmen. Det blir inte bättre kvalitet än så.

Kvällen inleds med mingel och gött kaffe. Då finns det också möjlighet att uppleva bergen i 360-grader genom VR-glasögon och se unika klipp från inspelningen av Planet Earth. Innan filmen drar igång berättar dessutom Protect Our Winters med vänner om deras syn på naturen och bergen.

För att göra det extra mysigt spelar vi på kvällens tema och kör utomhusbio i salen. Det finns något mjukt att sitta på och fika att förtära, så det är bara är att slå sig ner framför duken och njuta av de storslagna vyerna. 

NÄR? 28 februari, kl.17.30
VAR? Visual Arena, Lindholmen
ANMÄLAN? Anmälan görs genom att maila namn på deltagare till anmalan@protectourwinters.se. Varje deltagare måste själv maila för att få en plats.

Kvällen är HELT GRATIS men det finns ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller!

 

Läs mer på https://www.facebook.com/events/1278628995520055/

Arrangeras av Protect Our Winters Sweden.