Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Välkommen på nätverkslunch med demonstrationer

8 oktober 2013 11:30 till 13:00
Visual Arena Lindholmen, Lindholmspiren 3, Lindholmen Science Park
Visual Arena bjuder in till nätverkslunch med mingel och test av nyskapande produkter inom visualisering. Alla som är intresserade av det senaste inom visualiseringsteknik är välkomna.

Testa Augmented Reality
EON Reality utvecklar programvara för interaktiv 3D. På nätverkslunchen har du möjlighet att prova EON Mobile med augmented reality och EON Ibench Mobile. Här får du testa att arbeta interaktivt med 3D-glasögon och en så kallad wand.

Expriment med motion capture
Företaget Qualisys specialiserar sig på att mäta rörelse. De har en avancerad anläggning för att mäta och analysera rörelse hos en idrottare. På nätverkslunchen hos Visual Arena kommer Qualisys att att visa mer av denna teknik och vad den kan användas till.

Presentation av hologramteknik 
Göteborgsföretaget 3DTEC Europe arbetar med hologram, eller virtuell reflektion som det kallas. Besökare på ABBA-museet i Stockholm kan numera dansa på scenen bredvid ett hologram med de fyra medlemmarna i sånggruppen. På nätverkslunchen kan deras hologramteknik upplevas med hjälp av displaysystemet Eyelinq. 

Mer information och anmälan 
Välkommen från kl 11.30. Inledande presentation börjar kl 12.00. Vi bjuder på en matig macka samt dryck. 

Anmäl ditt namn, företag och ev särskild kost till anmalan@lindholmen.se senast den 2 oktober (kostnadsfritt). Om du har frågor kring nätverkslunchens innehåll och upplägg, kontakta helena.ryden@lindholmen.se