Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Visualisering inom bygg och arkitektur

14 november 2014 11:30 till 13:00
Visual Arena, Lindholmspiren 3, Göteborg
Visual Arena Lindholmen välkomnar alla intresserade att höra mer om företagen Tomorrow och Skanska - två nya medlemmar i Visual Arena Members. Vi bjuder på lunch.

Eventet är fullbokat!

Agenda
11.30 Lunch
12.00-13.00 Seminarium, Skanska och Tomorrow

Skanska berättar hur de använder sig av visualisering
Skanska står bakom filosofin att alla projekt tjänar på att visualiseras i tidigt skede och genom hela byggprocessen. Därför finns det numera en ny anläggning på huvudkontoret, där de visualiserar sina projekt. Skanskas vision är att visualisering blir naturligt i det dagliga projektarbetet, såväl i kommunikation kund men även internt och med leverantörer och projektörer. På nätverksträffen kommer Skanska att presentera rummet och berätta mer om det samt visa lite exempel på hur anläggningen används.

Tomorrow presenterar sin visuella arbetsprocess
Tomorrow stöttar världens främsta arkitektkontor med att visualisera och vinna nya prestigeprojekt i den hårt konkurrensutsatta internationella marknaden. Genom att sammanföra design, fotografi och teknik skapar Tomorrow visualiseringar som tar en idé från vision till verklighet. På nätverksträffen den 14 november kommer Tomorrow att visa sin arbetsprocess och gå igenom tävlingsvinsten om nya Göta Älvbron och Mall of Scandinavia, Nordens största köpcentrum.

Sista anmälan 12/11. Seminariet är öppet för alla intresserade. Välkommen!