Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Rundabordet - synliggöra hållbarhetsindikatorer

1 februari 2021 13:30 till 15:00
Online
Visual Arena driver utveckling av nya sätt att visualisera för att hjälpa och stärka arbete för en hållbar framtid. Ett av arenans fokusområden arbetar för att stärka utvecklingsförmågan för ett hållbart samhälle. Aktuellt tema inom fokusområdet är att synliggöra hållbarhetsindikatorer med hjälp av visualisering, där ett av vårens spår är kommunernas klimatomställning.

Syftet är att identifiera områden där visualisering kan stötta omställningen och där det finns behov av samverkan kring utmaningarna eller lösningarna. Förhoppningen är att hitta områden som skulle kunna utvecklas vidare till projektinitiativ.

Vem riktar sig rundabordet till?

Vi riktar oss till dig som kan ha inverkan på om din kommun lyckas med sin klimatomställning eller inte. Du arbetar till exempel för en kommun, inom en organisation som berörs av eller påverkar kommunens klimatarbete eller i en organisation som erbjuder lösningar som kan underlätta klimatomställningen. Din organisation är antingen redan parter i Visual Arena eller är intresserad av att bli.

Vi riktar oss också till dig som ansöker om samverkansprojekt inom klimatomställning och vill synliggöra hållbarhetsindikatorer genom visualisering.

Vi kombinerar aktörer som erbjuder lösningar med dem som sitter på utmaningar för att utforska och innovera tillsammans.

Är du eller en kollega intresserad av att delta? Kontakta linnea.johansson@johannebergsciencepark.com för inbjudan.

Obs, begränsat antal platser

Arrangeras av Visual Arena.