Hoppa till huvudinnehåll

Virtual Gothenburg Lab - Upptäck Aktuella Användningsområden

-
Online

Välkommen till ett webbinarium där vi delar med oss av resultaten och insikterna från vårt senaste evenemang den 8 september. Vi blickar inte bara bakåt utan även framåt, där vi kommer att presentera pågående projekt, tillsammans vidareutveckla en hållbar affärsmodell för Virtuell Göteborg och dela våra framtida visioner. Det bästa är att du också kan vara med och forma framtidens Virtual Gothenburg Lab!

Arrangeras av: 
Visual Arena
Göteborgs Stad
CoExist 2-3D visualization of Gothenburg

Virtual Gothenburg Lab är en labbmiljö för stadens digitala tvilling, Virtuella Göteborg, en 3D version av hela staden som drivs av en spelmotor. 

Virtual Gothenburg Lab fortsätter att vara den kreativa kraften som driver innovation inom vårt område. Om du inte var med den 8 september, oroa dig inte! Vi kommer att ge dig en kort summering av vad som hände, inklusive spännande insikter från vår workshop och testmodell.

Men det bästa är ännu inte sagt. Vi blickar även framåt och kommer att presentera pågående projekt som vi brinner för. Vill du veta hur våra digitala tomater utvecklas? Eller hur vi arbetar mot ett antidiskriminerande samhälle? Vi kommer även att tillsammans utforska utvecklandet av en hållbar affärsmodell för Virtuella Göteborg. 

När du deltar kommer du inte bara att vara en passiv åhörare. Vi vill att du engagerar dig och delar dina tankar och idéer. Det är tillsammans med likasinnade individer som du som vi kan forma framtiden för VGL och göra skillnad i vårt område.

Agenda:

Sammanfattning av 8/9
Missa inte chansen att fånga upp allt det spännande som hände den 8 september. Vi kommer att ge dig en översikt över höjdpunkterna.

Insikter från betatest av Virtuella Göteborg
 Vad har vi lärt oss från att testa Virtuella Göteborg? Upptäck de spännande möjligheterna som detta innovativa verktyg erbjuder.

Utvecklinga av en affärsmodell för Virtual Gothenburg Lab
Att forma en hållbar affärsmodell är det som säkerställer värdeskapandet baserat på Virtuella Göteborg, för er som är användare och intressenter av att skapa nya värde baserat på detta.

Presentation av pågående projekt
 Ta en närmare titt på de projekt som VGL är involverad i just nu. Vi kommer att ge dig en inblick i vad vi arbetar med och varför det är viktigt.

Inspiration kring kommande aktiviteter (användningsområden)
 Vi kommer att dela våra framtida visioner och användningsområden där du kan spela en aktiv roll. Låt oss tillsammans skapa en bättre framtid.

Avslutning
Virtual Gothenburg Lab är mer än bara ett initiativ. Det är en gemenskap av människor som delar en passion för att forma framtidens teknologi och innovation. Vi ser fram emot att ha dig med oss den 17 oktober, när vi tillsammans utforskar och inspireras av Virtual Gothenburg Labs potential. Gör din röst hörd och vara med och påverka!

Vi hoppas du vill komma och bidra! 

Boka din plats nedan, 

Visual Arena