Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Medlemsföretag i Visual Arena skapar upplevelser av framtidens Göteborg

Visual Arenas Members senaste tillskott är Tomorrow, ett göteborgsbaserat kontor som arbetar inom arkitekturvisualisering.

- För oss är det viktigt att förstå de visioner som ligger till grund för en designidé. Med ett tydligt koncept berättar vi detta med bilder och skapar trovärdiga och övertygande bilder av framtiden. När vi arbetade med Hisingsbron var det viktigt att framhäva bron som en ikon för Göteborg. En ikon som kan ersätta den befintliga bron, säger Mattias Henningsson-Jönsson som är Executive Producer & New Business på Tomorrow.

Företaget Tomorrow består av 10 personer; arkitekter, designers och fotografer. Kunder består av lokala arkitektkontor som Wingårdhs och några av de främsta internationella arkitektkontoren; som Snöhetta och Big. Tomorrow är det senaste tillskottet bland Visual Arenas Members. Under året som gått har Tomorrow bland annat visualiserat Telias nya huvudkontor i Stockholm, Statoils huvudkontor i Stavanger och Grand Palais i Paris. I Göteborg har de gjort bilder för det vinnande förslaget för Hisingsbron, framtida Region City och höghuset på Lindholmen. 

Vill du också berätta om din verksamhet?
Är du medlem i Visual Arena Members och vill berätta om ert företag på vår webb, hör av dig till Åsa Andblad.
Mail asa.andblad@lindholmen.se 
Tel 031 – 764 70 38

Mer om Visual Arena Members ->