Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Välkommen att delta i ett utmaningsdrivet Innovationslabb för hållbar stadsutveckling

Nu kan du vara med att utveckla nya idéer för Göteborgs framtid. Det handlar om en inkluderande, grön och dynamisk storstad som är öppen för världen - Vision Älvstaden. Du som deltagare får chansen att vara idéspruta i en kreativ process där ni tillsammans i grupper förädlar och utvecklar idéer mot allmänhet, brukare och finansiärer i innovationslabb.

Så här går det till:
Syftet är att utveckla idéer och lösningar som kan passa in i vår nya stad. Vi sätter ihop ett team som består av en mångfald av aktörer och synsätt. Idéer och lösningar på utmaningen skall utvecklas i teamet tillsammans med målgruppen – vi kallar det att loopa. Detta gör du genom att delta i en workshopserie om 6 tillfällen om vardera 3 timmar under våren samt en slutpresentation. Det är viktigt att du kan medverka vid samtliga tillfällen samt har möjlighet att lägga ca 1 timme för loopande mellan workshoptillfällena. Vi tillämpar en väl beprövad metod för innovation med kompetenta processledare för varje område.

För att komma med i ett av teamen ansöker du om en plats genom att anta en utmaning. Vi sätter ihop teamen och senast den 15 februari får du besked om du fått en plats. Vårens utmaningar är inskickade av Älvstadens delområden och framgår av ansökningsformuläret.

Välkommen med din ansökan senast 31 januari >>