Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Välkommen till Visual Arena webb!

Vi är glada att kunna presentera en ny webb för Visual Arena Lindholmen, www.visualarenalindholmen.se

kalendern presenterar vi allt som händer på Visual Arena. Där kan du också se arrangemang och seminarier vi är involverade i och andra spännande händelser som rör visualisering.

Nyheter innehåller t.ex. det senaste om projekten på arenan och där kan du även följa vårt arbete. Har du en nyhet som du tror passar på vår webb, tipsa oss på info@lindholmen.se.

Verksamheten beskrivs närmare under Om Visual Arena, där kan du läsa om våra lokaler, partners och hitta bilder från arenan.

Under Erbjudande hittar du information om hur du bokar och får tillgång till studio, lobby, labb och arbetsplatser på Visual Arena.

Vill du bli medlem i Visual Arenas nätverk och veta mer om fördelarna, så finns det samlat under Visual Arena Members

 

Vad är Visual Arena?
Visual Arena Lindholmen är en kraftsamling inom visualisering i Västsverige. Visionen är att skapa en visualiseringsmiljö i världsklass som erbjuder akademi, näringsliv och samhällsaktörer en gemensam arena för interaktion och innovation.

Arena drivs som ett program inom Lindholmen Science Park i samarbete med ChalmersGöteborgs universitetGöteborgs StadBusiness Region Göteborg och Västra Götalandsregionen.