Hoppa till huvudinnehåll

Virtual Gothenburg presenteras på Lindholmen Open Days

söndag, september 13, 2020

Hur arbetar Virtual Gothenburg Lab för att bidra till att utveckla användbarheten av Virtuella Göteborg? Under Lindholmen Open Days kan du höra projektledare Monica Ek berätta mer om bland annat testbäddsprojektet, målbilden och de kommande pilotprojekten.

Inom projektet Virtual Gothenburg Lab samverkar akademi, näringsliv och offentlig sektor för att bidra till att utveckla användbarheten av Virtuella Göteborg. Genom projektet skapas en unik möjlighet att testa och utveckla arbetssätt, verktyg och metoder för visuellt, digitalt och virtuellt arbete.

På Lindholmen Open Days kan du höra projektledare Monica Ek berätta mer om utvecklingen.
– Det känns väldigt roligt och spännande att presentera Virtual Gothenburg Lab. Vi sätter igång med de fem pilotprojekten nu så det finns mycket att berätta, säger Monica Ek.

Se intervjun här

Mer om Virtual Gothenburg Lab

Om Lindholmen Open Days

Lindholmen Open Days är ett årligt återkommande arrangemang på Lindholmen Science Park där aktörer och innovationsmiljöer delar med sig av sin vardag. Just i år är evenemanget speciellt i dubbel bemärkelse: 2020 firar Lindholmen Science Park 20-årsjubileum, vilket innebär att under två decennier har näringsliv, akademi och samhälle mötts på Lindholmen för skarpa utvecklingsprojekt som har drivit Sverige framåt. Det betyder också att Lindholmen Open Day i år arrangeras under tre dagar: 15-17 september. Den pågående Coronapandemin gör emellertid att evenemanget i år är till 100 procent digitalt.